Studio Italia

1 hét rendkívüli szünet

photo

Kedves Hallgatóink!

 

Március 16-tól, vagyis most hétfőtől március 22-ig, vagyis egész jövő héten minden csoportos nyelvtanfolyamunk szünetel. A rendkívüli szünetre azért van szükség, hogy azt  követően megszokott jó minőségben folytathassuk a tanítást, ezúttal - a rendkívüli helyzetre való tekintettel – távoktatás (on-line) formában. 

 

Bár jogszabály egyelőre nem kötelez bennünket, ugyanakkor bizonyára mindenki megérti, hogy féltjük Hallgatóink és Tanáraink egészségét és nem akarjuk, hogy a koronavírusnak kitegyék magukat. Így mindenki otthon maradhat (a tanárok persze a megszokott teremből is tarthatják on-line órájukat), de senkinek sem kell lemondania arról, amire vállalkozott: a nyelvtanulásról, illetve tanári hivatásáról.

 

Azt ígérhetjük, hogy mindent megteszünk, hogy tanulásuk – a mindannyiunk számára szokatlan körülmények ellenére – zavartalanul folytatódjon. A közös új élményszerzés azzal is járhat majd, hogy a Hallgatóknak vagy Tanáraiknak átmeneti nehézségei támadnak. De biztosak vagyunk benne, hogy egymásra is számíthatunk és nem hagyjuk magunkat, legyőzzük a galád vírust.

 

A következő trimeszterben már mindenki profi lesz, ha kell, bátran tovább haladhatunk az on-line keretben és, ha majd lelép a színről ez az alantas és kiszámíthatatlan járvány, lemaradás nélkül folytathatjuk csinos termeinkben a nyelvórákat. Sőt még az is lehet, hogy aki otthon tud majd maradni (különösen szenior hallgatóink) még többet  foglalkozhat a nyelvtanulással (majd megpróbálunk ehhez szórakoztató gyakorlatokat kitalálni) és nemcsak a technikai ismeretekben, hanem nyelvtudásban, illetve módszertani ismeretekben  is gazdagodni fogunk.

 

Természetesen Hallgatóinkat is megtanítjuk a távoktatási rendszerünk használatára, egyszerű lesz, hozzá kell szokni. Hogy mikor is milyen formában, azt jövő hét  kedden megírjuk pontosan. 

 

Mindenki megértését köszönjük és jó egészséget kívánunk.

 

Vigyázzunk egymásra és a szeretteinkre!