Új tematikus kurzusok Főzőiskolánkban
Happy Hour - Aperitif és Finger food olasz módra
Az olasz bárok világába kalauzoljuk az érdeklődőket.
Olasz koktélok, aperitif italok és természetesen az ezek mellé felkínált étvágygerjesztő falatok elkészítéséről tanulhattok.
A töltött tészták titkai
A különböző töltött tészták igazi itáliai különlegességek. Van amelyiket olajban sütik ki töltés után, van amit kifőznek, de egy dolog biztos, mindegyik eredeti olasz ízeket rejt magában.
La pasta asciutta, avagy az olasz száraz tészták világa
A tészta bár elcsépelt olasz ételnek tűnhet, kevesen tudják milyen fajta, kinézetű, alakú tésztákat rejt magában az olasz konyha. És azt sem, melyik tésztához mi is az "eredeti" olasz recept.
Steak húsok az olasz konyhában - borkostolóval
A steakekről általában nem az olasz konyha jut eszünkbe. Ez azonban nem jelenti hogy a marhahús nem kedvelt a Itáliában. Borkóstolóval egybekötött tanfolyamunkon az olasz steak és marhaételek világába teszünk kirándulást.
Minden jelentkezőt szeretettel várunk!